Hatha yoga Judith
Geannuleerd
Maandag, 5 juni • 20:45 - 21:45
Judith Dijkstra
Authentieke Yoga Voor balans, bewustwording, energie en liefde. Door verbinding van lichaam, adem en mind. Met Meditatie, Chanting, Asanas en Pranayama. Van stress naar rust, van gejaagdheid naar vertragen, van alle ballen ophouden naar echt voor jezelf mogen zorgen, van moeten naar zijn, van overspannen naar ontspannen, van zorg voor de buitenwereld naar zelfzorg. Met veel plezier geeft Judith de yogalessen. Ze neemt je op liefdevolle wijze mee op innerlijke reis en je wordt uitgenodigd om in alle eenvoud in het hier en Nu te zijn. Door bewust te worden van het lichaam, adem en mind, ontmoet je de diepere lagen in jezelf, de liefde, verstilling en eenheid. De yoga biedt ontspanning op alle lagen, versterkt kwetsbare gebieden waarbij tegelijkertijd de energie opbouwt. Haar zachte begeleiding, in rust en kalmte laat je werkelijk verbinden met jezelf ondanks alle wonderlijke veranderingen in de buitenwereld en de binnenwereld. Speels en puur geeft Judith les vanuit intuïtie. Judith Dijkstra heeft jarenlange de eeuwenoude yogafilosofie gestudeerd en vele uren opleiding afgerond. Zij is yogadocente en begeleid groepen in workshops en retreats gericht op spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.
Beschrijving
Authentieke Yoga
Voor balans, bewustwording, energie en liefde. Door verbinding van lichaam, adem en mind.
Met Meditatie, Chanting, Asanas en Pranayama.

Van stress naar rust, van gejaagdheid naar vertragen, van alle ballen ophouden naar echt voor jezelf mogen zorgen, van moeten naar zijn, van overspannen naar ontspannen, van zorg voor de buitenwereld naar zelfzorg.

Met veel plezier geeft Judith de yogalessen. Ze neemt je op liefdevolle wijze mee op innerlijke reis en je wordt uitgenodigd om in alle eenvoud in het hier en Nu te zijn. Door bewust te worden van het lichaam, adem en mind, ontmoet je de diepere lagen in jezelf, de liefde, verstilling en eenheid. De yoga biedt ontspanning op alle lagen, versterkt kwetsbare gebieden waarbij tegelijkertijd de energie opbouwt.

Haar zachte begeleiding, in rust en kalmte laat je werkelijk verbinden met jezelf ondanks alle wonderlijke veranderingen in de buitenwereld en de binnenwereld. Speels en puur geeft Judith les vanuit intuïtie.

Judith Dijkstra heeft jarenlange de eeuwenoude yogafilosofie gestudeerd en vele uren opleiding afgerond. Zij is yogadocente, persoonlijke coach en begeleid groepen, geeft workshops en retreats gericht op spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.