LESSENREEKS Yoga Nidra - Sofie (Saja Herent)
Onsdag, 22 november • 19:30 - 20:30
Schoonzichtlaan 43, 3020 Herent, Saja Yoga Loft Herent
Saja Teacher
Beskrivelse
Dit is een lessenreeks bedoeld om wat dieper in te gaan op een bepaald onderwerp.
Deze lessenreeks bestaat uit 3 opeenvolgende woensdagen (22/11-29/11-6/12)
Je kan enkel inschrijven voor het geheel van 3 lessen en dit vóór de start op 22/11)
LES 1: VISUALISATIES
LES 2: CHAKRAS / ENERGIE CENTRA
LES 3: TEGENGESTELDE SENSATIES

* Heb je nog 3 beurten over op je beurtenkaart en wil je deze graag opgebruiken voor deze lessenreeks? Dan kan dat. Mail ons even om dit in orde te brengen.

Deze bijzondere yogavorm kan je in een diepe staat van ontspanning brengen. Letterlijk vertaald vanuit het Sanskriet, betekent Yoga ‘samenbrengen, verbinden’ en Nidra ‘slaap’. Het lijkt alsof je slaapt maar je bewustzijn is juist heel wakker en alert. Hierdoor kan je de diepere en meer subtiele lagen van je bewustzijn bereiken. Spanningen die je onbewust vasthoudt, en zich opstapelen in je lichaam, worden verwerkt en kunnen zo losgelaten worden. En dit heeft natuurlijk een positief effect op je fysieke, mentale en emotionele gezondheid: een rustig en helder hoofd, betere concentratie, meer energie en creativiteit, …
Concreet is het een liggende relaxatie waarbij je begeleid wordt doorheen de verschillende fases van de ontspanning om tot een heel ontvankelijk staat van gewoon ZIJN te komen. Je blijft balanceren op de grens tussen slapen en wakker zijn. Een les die je sowieso deugd doet: ‘Don’t be relaxed about being relaxed’ ;-).

Dit gaat door in Saja Yoga Loft Herent. Dit is onze tweede locatie buiten de stad, te midden in een oase van rust.
Hier kan je terecht voor lessenreeksen, workshops, opleidingen en onze Special Yoga of bewustzijnsbelevingen naast ons klassieke lessen aanbod bij Saja Yoga Studio in het hartje van Leuven.