Over Sanga Breda

Sanga Breda, dé plek voor vrouwen om te verbinden.
Dat is wat Sanga betekent: verbinding, samenkomst en contact. In deze prachtige studio in de binnenstad van Breda creëer ik een veilige, heilige ruimte, waarin jij dieper contact kunt maken met je Zelf, met je lichaam en met andere vrouwen.

Loslaten, meebewegen met het lichaam & de emoties, doorvoelen en delen wat er in jou gebeurd, dat is wat centraal staat. Ik help je om op steeds diepere lagen te onderzoeken hoe het in dit moment met je gaat, waar je behoefte aan hebt.

In de samenkomsten is ruimte voor jouw proces, ik check regelmatig bij je in waar je behoefte aan hebt. De uitnodiging is om jezelf hierin uit te spreken, stap voor stap.

We verdiepen in het ritme van de natuur (de seizoenen, de maan, jouw cyclus), en verbinden met holistische aspecten als chakra's, de invloed van emoties op het lichaam, stembevrijding, mindful movement, oefeningen om dieper te verbinden met jouw licht & passie, en nog zoveel meer.

Jouw wensen en behoeftes staan ten alle tijde centraal & we zullen dus veel tijd maken en aandacht geven aan het onderzoeken van die wensen en behoeftes. Het is niet vanzelfsprekend dat je daarbij kunt, dus met oefeningen, adem, yoga en al het andere bovenstaande, komen we steeds dieper bij jouw Essentie.