Over Senzadi Yoga & Coaching

Welkom!

In de lichte en sfeervolle boutiquestudio is er ruimte voor maximaal 8 yogi's. In deze kleine lesgroepen is er meer persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk. Senzadi biedt functionele yoga want onze lichamen verschillen nu eenmaal en factoren als werk, beweging, gezondheid, stress spelen mee als het gaat om jouw Range of Motion (bewegingsbereik) evenals jouw persoonlijke behoeften. In deze lessen leer jij wat voor jou en jouw lichaam (wèl) werkt en hoe je jouw grenzen (beter) bewaakt. Mijn missie is om meer bewustwording te creëren, een plek waar jij weer thuiskomt bij jouw authentieke zelf.

In de studio zijn alle materialen zoals yogamatten, meditatiekussens, bolsters en yogariemen aanwezig. Natuurlijk ben je vrij om jouw eigen yogamat mee te nemen. Alle materialen worden door de yogi met liefdevolle aandacht na de les gereinigd en opgeruimd. De ruimte wordt dagelijks geventileerd, daarnaast is er een professionele luchtreiniger die tijdens de lessen de luchtkwaliteit bewaakt en optimaliseert.

Gelieve niet eerder dan 10 minuten voor aanvang les te arriveren. Dit geeft de docent de tijd om in stilte de les voor te bereiden. Alle lessen worden afgesloten met een heerlijke Ayurvedische kruidenthee. Een rustige overgang van binnen naar buiten.

Gratis parkeren is mogelijk. Er bevinden zich meer bedrijven op de Vismarkt, dus het kan druk zijn. Tip om wanneer het mogelijk is, op de fiets te komen.

Let op: Senzadi werkt met een 24-uurs annuleringstermijn. Tijdens de schoolvakanties is de studio in principe gesloten (tenzij anders gecommuniceerd in nieuwsbrief). Strippenkaarten worden niet verlengd, houd hiermee rekening met de keuze en aanschaf van jouw strippenkaart. Boven het lesrooster staat steeds de eerstvolgende vakantieperiode benoemt. Je kunt hier natuurlijk altijd naar vragen bij de docent.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten!

Lieve groet,

Nadya Zondervan
Eigenaresse, yogadocent, bewustwording- en burn-outcoach