Over SimplYoga

Yoga is een levensstijl, geen hobby. Het is een mindset. Yoga kan een sleutel zijn naar meer rust, geluk & harmonie in je leven. Het zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creative geest. Maar ook op fysiek niveau zal Yoga je lichaam sterker, mooier en gezonder maken. Er goed uitzien is niet het belangrijkste, maar je goed in vel voelen helpt je pas vooruit.

In onze lessen is het Simply, er is geen acrobatie en je hoeft absoluut niet lenig te zijn. Ons doel is om Yoga toegangkelijk te maken voor iedereen en elk lichaam. Iedereen kan yoga oefeningen uitvoeren binnen zijn/haar eigen grenzen. Elke houding kan eveneens aangepast worden aan jouw lichamelijke noden. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken. Iedereen kan op zijn eigen niveau verdieping vinden.

Onze Yoga lessen zijn traditioneel maar ook van professionele en kwalitatieve aanpak met goed opgeleide en ervaren docenten. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Kom onze Yoga sessies mee ervaren.