Over SoulFlow Yoga

Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart. Dat is mijn missie met het geven van yogalessen.

Naast een stukje sterker en flexibeler worden, binnen de grenzen van je lichaam, wil ik je helpen om je lichaamsbewustzijn te vergroten en daardoor meer in verbinding te komen met jezelf. Om beter de signalen van je lichaam te horen, maar ook die van je hart. Om uiteindelijk meer van binnenuit te leven en mee te durven stromen met de dag, de week of het moment. Te mogen zijn wie jij bent en hoe het voor jou voelt. En een balans (terug) te vinden of te behouden die voor jou klopt.

Ik geef wekelijks drie soorten lessen: het actievere hatha yoga, het rustige en meditatieve yin yoga. En yin-yang yoga, dat een combinatie is van beiden.

Mijn yogastudio SoulFlow yoga is gevestigd op onze boerderij in het buitengebied van Hummelo, net buiten Doetinchem. En een onderdeel van Zielsjezelf: een praktijk in wording waarin steeds meer andere activiteiten hun plek gaan vinden. Naast de vaste wekelijkse lessen geef ik regelmatig speciale lessen, workshops en dagen. Vaak rondom een speciaal thema. Mijn eigen studio is tot het einde van het jaar tijdelijk niet beschikbaar, maar hoop ik in februari 2023 weer te kunnen gebruiken. Tot die tijd vinden alle lessen plaats in dorpshuis de Ruimte in Hummelo.

Wees welkom en boek eenvoudig via Momoyoga een proefles of neem een kijkje op mijn website: www.petraboomsma.nl

Hartelijke groet!