Online stream | Yoga- flow by Vera
Online
Maandag, 17 juni • 19:00 - 20:00
/ Online .
Beschrijving
Yogaflow by Vera |

Mijn naam is Vera en ik geef sinds 2021 yogaflow lessen bij Live with Flow. Ik word gelukkig van salsadansen, reizen, de zon, lekker eten, de natuur, en ben vooral gepassioneerd over yoga.

Yoga is zo’n 10 jaar geleden op mijn pad gekomen en in 2019 heb ik mijn multi-style opleiding gedaan op een ashram in Mallorca. Ik ben opgeleid in het faciliteren van Hatha Vinyasa, Yin, restorative en Ashtangalessen. Bij mijn opleiding werden facetten uit de yoga filosofie, anatomie, spiritualiteit, meditatie, ademhaling en Ayurveda met elkaar gecombineerd in een fijne community. Een plaats waar ik met veel liefde aan terug denk.

Voor mij staat yoga voor balans en verbinding. Verbinding tussen lichaam, geest en ziel, ademhaling en beweging, verstillen en verroeren. De balans tussen inspanning en ontspanning.

Wat kun je verwachten in mijn les?
Na een rustige warming-up vloeien de bewegingen in elkaar over, waarbij gebruik wordt gemaakt van de ademhaling. Dit is een dynamische met een fijne ontspanning om mee af te sluiten.
De oefeningen worden verbaal duidelijk uitgelegd en voorgedaan, je hoeft niet sterk of flexibel te zijn. Er worden opties gegeven voor als je op zoek bent naar meer uitdaging of juist rustig aan wilt doen.

Je bent van harte welkom!

Je ontvangt 30minuten voorafgaand aan de online les de link en code voor de stream via zoom. Heb je al een zoom account? Maak deze dan gratis aan via www.zoom.us

Meeting ID: 368 200 8322
Wachtwoord: 33345

Via onderstaande link vind je 3 Spotify playlists zodat je fijne muziek hebt https://www.livewithflow.nl/online-yoga-lessen-volgen/

De stream kan je 15 minuten voor aanvang van de les openen.

https://us02web.zoom.us/j/3682008322?pwd=dnBLTUQ0V1RBaXpEQXd5ZXQ2MTA0Zz09