Online stream | Pilates by Floor
Online
Dinsdag, 18 juni • 20:15 - 21:15
/ Online .
Beschrijving
Pilates by Floor |

Pilates is een methode om je diepere spieren te versterken, die instaan voor je houding. De diepere spieren zijn de centrale spieren tussen de ribben en het bekken en rond de wervelkolom (buik-, bekkenbodem- en rugspieren). Ze vormen het energiecentrum van je lichaam, om het sterker en stabieler te maken. Pilates is ook een discipline die je sterker bewust maakt van je eigen lichaam, je kracht en grenzen, zodat je het beter gebruikt.

Wat is pilates nou eigenlijk?
Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.
Het voornaamste doel bij Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core/kern) op te bouwen. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures. Daarom is het juist zo goed om deze stabiliteit van je kern te trainen: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken. Deze spieren gebruik je dagelijks bij vrijwel alles wat je doet.
Behalve de oppervlakkige spieren worden bij Pilates dan ook voornamelijk de dieper liggende spieren rondom de wervelkolom en in je bekken getraint. Het zou dus goed kunnen dat je door de Pilatesmethode spieren ontdekt waarvan je niet eens wist dat ze bestonden!


Floor / Founder
Hoihoi
Mijn naam is Floor ofwel Flow ;)
In 2013 ben ik Studio live with flow begonnen vanuit passie.
Een keuze waar ik tot op de dag vandaag nog mega tros en dankbaar voor / op ben.
Studio Flow is voor mij de creatie waar ik mijn creativiteit kan uiten in mijn lessen maar ook in het concept van de studio zelf.
Een studio met uiteenlopende teachers die het rooster divers en magisch houden.
Mensen verbinden en dichter bij zichzelf brengen door middel van kracht, lenigheid en balans blijft bijzonder.
Inmiddels is de studio uitgegroeid tot een grootser concept dan ik ooit had durven dromen. 🤭

Naast het lesgeven van Yoga en Pilates lessen ben ik getrouwd met Bob & mama van 3 heerlijke kids. Mees, Pim & Liv.

Ik vind mijn pleasure in muziek en koken & in mijn vrije tijd beleef ik graag sauna avondjes of geniet ik van dinertjes met friends.

Om terug te komen en af te sluiten met studio Flow..
In mijn lessen hoop ik dat je even in het hier en nu bent, puur de focus op jezelf en hetgeen waar jij aandacht voor wenst te hebben.
Ik neem je in mijn lessen mee in een beleving waarin beweging, muziek & adem samensmelten. Als deze elementen samen komen ontstaat er flow. Een staat waarin je even helemaal in het moment mag zijn.

Love & namaste
Flow

Je ontvangt 30minuten voorafgaand aan de online les de link en code voor de stream via zoom. Heb je al een zoom account? Maak deze dan gratis aan via www.zoom.us

Via onderstaande link vind je 3 Spotify playlists zodat je fijne muziek hebt https://www.livewithflow.nl/online-yoga-lessen-volgen/

De stream kan je 15 minuten voor aanvang van de les openen.

https://us02web.zoom.us/j/3682008322?pwd=dnBLTUQ0V1RBaXpEQXd5ZXQ2MTA0Zz09

Meeting ID: 368 200 8322
Wachtwoord: 33345