Online stream | YogaFlow by Marlou
Online
Donderdag, 20 juni • 20:15 - 21:15
/ Online .
Beschrijving
Yogaflow by Marlou |

Deze yogales wordt gekenmerkt door een duidelijke flow waarin alle bewegingen in elkaar overvloeien. Even uit je hoofd en in je lijf. Doordat adem & beweging samenkomen ontstaat er rust en balans ofwel Flow. Een uurtje om in contact te komen met je lijf, spanning loslaten, kracht opbouwen en balans en ruimte creëren. Yoga-Flow kent veel invloeden van Hatha en Ashtanga yoga.

Deze les is toegankelijk voor iedereen & alle niveaus. Er worden opties gegeven voor een uitdaging of juist wanneer je het rustig aan wil doen. Het is een les waarin de focus ligt op kracht, souplesse, lenigheid en balans. Ik hoor graag voorafgaand aan de les of je zwanger bent, blessures hebt of andere klachten zodat ik altijd genoeg variaties en opties kan bieden.

Marlou
Mijn naam is Marlouk Ansems en ik ben zo’n vijftien jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met yoga.
Wat ik toen mocht ervaren voelde direct als magisch omdat ik deze innerlijke rust nooit eerder had ervaren! Inmiddels beoefen ik dagelijks yoga en ben ik ook naar India afgereisd om mijn vervolgopleiding te volgen. Naar de oorsprong, daar waar yoga vandaan komt en heb ik mogen leren van traditionele yogi's.

Het allerliefst ben ik buiten en beweeg ik in de natuur, zowel op als van de mat. Voor mij is de combinatie van (buiten)sporten en yoga de ultieme manier om blessures te voorkomen. Ook op mentaal vlak zie ik veel voordelen als het gaat over de combinatie van (hoog)gevoeligheid en yoga. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden?
Dan zie ik je graag terug bij een van mijn lessen!

Je ontvangt 30minuten voorafgaand aan de online les de link en code voor de stream via zoom. Heb je al een zoom account? Maak deze dan gratis aan via www.zoom.us

Meeting ID: 368 200 8322
Wachtwoord: 33345

Via onderstaande link vind je 3 Spotify playlists zodat je fijne muziek hebt https://www.livewithflow.nl/online-yoga-lessen-volgen/

De stream kan je 15 minuten voor aanvang van de les openen.

https://us02web.zoom.us/j/3682008322?pwd=dnBLTUQ0V1RBaXpEQXd5ZXQ2MTA0Zz09