Yoga med hälsofrukost på VIBORGS HOLME
Inställt
Onsdag, 6 juli • 08:30 - 10:30
Viborgs holme, Rättvik
MA S. Ness
Jag har praktiserat och studerat yoga sedan 1996 och vart hängiven Ashtanga yoga sedan vi möttes första gången år 2000. Undervisat sedan 2008 och fortsätter studera för att hela tiden lära mig mer.
Beskrivning
Ge dig själv bästa starten på dagen med mjuk morgonyoga och mysig hälsofrukost på Viborgs holme. Onsdagar 29 juni - 3 augusti kl. 08:30-10:00 (du behöver boka varje klass för sig).

Vi stretchar mjukt igång kroppen, släpper taget om spänningar och stress. MA som guidar dig genom passet hjälper dig hitta rätt positioner och ger även fysiska justeringar i form av tryck och massage för en djupare avslappning. Yogan passar alla, dig som aldrig yogat förut och dig som har yogat innan. Efter passet äter vi Lottas goda frukost tillsammans, och vill man avslutas morgonen med ett dopp i ån. En välgörande upplevelse för alla kroppens sinnen, tänk att få väcka kroppen tillsammans med trädens sus, fåglarnas kvitter och åns brus.

Hör av dig om du har allergier eller önskar specialkost på mail till: dalayoga@gmail.com
Avboka senast 24 timmar innan klass om du inte kan komma. Betalningen behöver även ske senast 24 timmar innan för att din plats ska vara säkrad, betala på swish till: 1232847853, märk med namn och datum.

Vid dåligt väder på gång eller för få anmälda hör vi av oss tisdags morgon på mail så du vet i god tid och du får självklart tillbaka pengarna om du betalt :)

Ta med en egen yogamatta eller filt om du har. En vanlig picknik-filt är faktiskt det bästa ute i gräset enligt mig då det brukar vara lite dugg i gräset på morgonen. Tänk på att välja mjuka/ varma kläder efter väder (solkräm om det är soligt, tjockstrumpor om det blåser) och ta gärna med badkläder och handduk för ett uppfriskande dopp efter passet.

OBS! Bokar du med klippkort ingår ej frukosten, önskar du frukost skicka ett mail till dalayoga@gmail.com (75kr extra swishas extra)

Varmt välkommen! Det här blir magiskt 🥰