Craniosacraal Lichaamswerk - 60min ontspanningssessie
Montag, 6 Mai • 13:00 - 14:00
Studio Maandacht, Breestraat 101, te Beverwijk, Het Aandachtsatelier
Nicolette Datema
Beschreibung
Craniosacraal lichaamswerk gaat uit van het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Jouw lichaam weet het beste wat het nodig heeft en die wijsheid krijgt in een cranio-sessie alle ruimte.

Hoe werkt het?
Het werkt bijna hetzelfde als bij een massage. Je hoeft er absoluut niks voor te doen. Jij mag (gekleed) liggen en ontvangen. Je laat als het ware je lichaam het werk doen. Jouw lichaam heeft een eigen tempo en ritme waarin het herstelt.
In de sessie, waarin je zo comfortabel mogelijk op de behandeltafel ligt, ontvang je stille aanrakingen. Daarmee wordt bedoeld van handen die stil liggen op specifieke plekken op je lichaam, soms nauwelijks voelbaar.

Wat doet het?
Een lichaam dat kan ontspannen begint los te laten. Deze loslatingen kunnen voelbaar zijn als bewegingen die het lichaam plotseling maakt, of energie die begint te stromen of een stilte die ontstaat.

Heb je ervaring met Yoga Nidra, dan kun je deze sessie ook zo ervaren. Je landt als het ware in een staat die tussen slapen en waken in ligt en die zeer helend is voor je hele systeem.

Wat levert het je op?
Aan het einde van een sessie ervaren de meeste mensen een diepe rust. Het effect van de aanrakingen gaan zoveel verder dan het fysieke en zijn in je hele gestel waarneembaar.

Prijzen
☆ 1x een sessie van 1 uur: €60
☆ 3x een sessie van 1 uur: €165 (3x €5 korting)
☆ 5x een sessie van 1 uur: €270 (5x €6 korting)