Winter Restorative Yoga Special - in de studio
Vrijdag, 22 januari • 19:30 - 21:30
unPlukked Yoga
Willeke Pluk
Beschrijving
Winter Restorative - Een heerlijk oplaad en verwen moment voor jezelf. Deze Winter Special vindt plaats op 18 december 19.30-21.30 uur. Inclusief thee en gezonde snack. Mee te doen in de studio of vanuit huis live via Zoom.


Tijdens deze - Restorative Les - leer te ontspannen en stress los te laten. Echt een cadeautje voor jezelf! De zittende en liggende houdingen zijn zeer comfortabel en houden we voor een langere tijd aan. Hierdoor krijg je de ruimte om los te laten en te ontspannen zowel fysiek als mentaal. Dit brengt je lichaam en geest in evenwicht en gaat de effecten van stress tegen.
Deze herstellende vorm van yoga biedt het lichaam een kans om diep te rusten en weer op te laden.

De workshop is voor iedereen toegankelijk. Of je je nu zwak voelt, vermoeid bent, gestrest bent van dagelijkse activiteiten of gewoon even zin hebt om te relaxen en te ontspannen, deze workshop is wat jij nodig hebt. De houdingen zijn eenvoudig en toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, in alle gezondheidstoestanden, met of zonder yoga ervaring.

Met behulp van veel dekens, en kussens zijn de houdingen zeer comfortabel en kan het lichaam niet anders dan diep ontspannen.

Restorative yoga helpt je:
- Lichaam en geest in evenwicht te brengen
- Stress tegen te gaan
- Herstellen van lichamelijke klachten en ziekte
- Bloeddruk te verlagen en je humeur te stimuleren.

Ben je nieuwsgierig naar Restorative yoga of kan je er geen genoeg van krijgen? Zet je op aanwezig en meld je aan via willeke@unplukkedyoga.nl. Ben je lid van unPlukked Yoga? Dan kun je deze workshop via Momoyoga boeken.

Wanneer: 18 december 19.30 - 21.30 uur
Waar: unPlukked Yoga, Houtzagerijstraat 41 Mill
Vanuit huis: Live via Zoom
Docent: Willeke Pluk
Investering: €27,50
Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar in de studio.