Ademcirkel, Bewust verbonden ademen in kleine groep
Saturday, 15 June • 14:15 - 16:15
Via Vita studio
Griet Witdouck
Description
Deze cirkel “bewust verbonden ademen” is geschikt voor ambitieuze nieuwgierige professionals en gedreven mensen die opnieuw rust in hoofd en hart willen en bepaalde vastgeroeste patronen en emoties willen loslaten.

Je adem is je gids en zal je bewust maken van wat er in beweging wil komen. Door als het ware doorheen je blokkades te ademen, er ruimte voor te maken en bewust te voelen en toe te laten van wat zich aandient ontstaat mentale rust en diepe ontspanning.
We beginnen deze sessie met een beknopte uitleg over deze mooie ademtechniek en staan even stil bij onze intentie van het moment.

Je gaat comfortabel liggen op een matrasje en ik begeleid je door de verschillende stadia van deze bewust verbonden ademtechniek. De volledige sessie wordt begeleid door zachte muziek en ik ondersteun je in het proces met woorden of zachte aanraking waar nodig met aandacht voor veiligheid en ‘holding space’.

De ademsessie zelf duurt een 45-tal minuten. Na de ademcirkel nemen we voldoende tijd om te landen en is er nog een korte deelronde voor wie dat wenst, met een drankje en versnapering.