Over Tiny Universe

Hey hallo, ik ben Tiny. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen.

Op 16 juni 1982 zag ik het levenslicht. Mijn jeugd bracht ik door in het noordelijkste dorpje van België: Essen, vlak bij de Nederlandse grens. Drie jaar geleden kochten mijn levenspartner Marc en ik samen ons droomhuis in Heist-op-den-Berg. Toen ik door de verhuis mijn vertrouwde werkplek als leerkracht achterliet, belandde ik op de rand van een burn-out. Ik functioneer niet langer in mijn job, het is tijd voor mijn Werk.

Mijn eigen zaak ben ik gestart in 2011. Waar het in het begin vooral draaide rond de buitenkant (kleur, stijl, make-up), focus ik me nu op de binnenkant: mentale gezondheid, je droomleven creëren, harmonie en balans in werken en leven. Door de jaren heen kom ik steeds dichter bij mijn pad om vrouwen te helpen in hun kracht te gaan staan. Met beide voeten op de grond, in het Hier en Nu.

Ik heb een rotsvast vertrouwen in mezelf en dat wens ik iedereen toe. Alleen is dat niet altijd zo geweest. Ik ben herstellende van een relatieverslaving. Dit wil zeggen dat ik vroeger gemakkelijk ongezonde relaties aanging. Relaties waar er geen balans was tussen geven en nemen, die ten koste gingen van mezelf.

Dankzij het boek 'Als hij maar gelukkig is' van Robin Norwood kwam ik bij de Norwoodgroep in Breda terecht. Hier ontdekte ik hoe fijn het is om in alle veiligheid te kunnen delen met gelijkgestemde vrouwen. Je bent immers nooit alleen. Dat niemand mocht oordelen of ongevraagd advies geven, zorgde ervoor dat deze bijeenkomsten ontzettend bijdroegen aan mijn persoonlijke groei. Ik werd niet alleen milder voor anderen, maar ook voor mezelf.

In de loop van 2020 voelde ik opnieuw de nood aan de praatgroep, maar die bestond niet meer. Door een samenloop van omstandigheden kreeg ik het idee om zelf vrouwencirkels te gaan organiseren. Immers, als ik hiernaar op zoek was, dan waren er nog vrouwen die hier baat bij zouden hebben. Ondertussen organiseer ik met liefde en plezier zowel online als live vrouwencirkels.

Het is mijn missie dit soort bijeenkomsten voor en door vrouwen uit de taboesfeer te halen. Een vrouwencirkel is pure zelfzorg, niet te verwarren met me-time. Delen is helen!

Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort in één van mijn cirkels te mogen ont-moeten!

Liefs
Tiny -x-

www.TinySanders.be

@tinysanders.be_vrouwencirkels
@vrouwencirkel.online
@vrouwencirkel.live
@manifesterenkanjeleren
@creeer.je.cirkel