GRATIS online meditatiecirkel voor vrouwen AVOND
Online
Woensdag, 14 juni • 20:00 - 20:45
online, via Zoom
Tiny Sanders
Beschrijving
Wees welkom in deze online vrouwencirkel, een veilige plek waar vrouwen samenkomen om te verbinden zonder oordeel of ongevraagd advies.

Mijn naam is Tiny Sanders en ik ben specialist in online vrouwencirkels. Ik mocht ondertussen ruim 555 vrouwen ontvangen in meer dan 222 cirkels. In mijn opleiding 'Creëer je Cirkel' mocht ik al meer dan 50 vrouwen inspireren om hun eigen cirkel te starten of nog meer te laten bloeien.

Deelname aan deze cirkel is GRATIS en kost je enkel de tijd. Je ontvangt de Zoom-link een half uur voor de start in je mailbox.

Ik wil je uitnodigen om je te laten dragen door mijn stem in deze meditatie-cirkel met vrijblijvende (flow)schrijf-oefeningen. In tegenstelling tot de andere cirkels, zijn hier geen deelrondes. Daarom mogen je camera en microfoon uitstaan.

Zoek een rustige plek op waar je gedurende de cirkel ongestoord alleen kan zijn. Je mag hiervoor zitten of liggen. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Je mag gerust (nog of al) in je bed liggen.

Na afloop van de meditatie-cirkel geef ik aan 7 vrouwen de kans om nog 45 minuten te blijven voor een deelcirkel. Hiervoor wordt gevraagd je camera en microfoon aan te zetten.

Heb je twijfels, vragen of bezorgdheden? Neem dan contact met me op via +32 476 60 56 56.

Graag tot in de cirkel!

Liefs
Tiny -x-