GRATIS online meditatiecirkel voor vrouwen OCHTEND + CJC 6.2 tot 11 uur
Online
Woensdag, 20 september • 09:00 - 09:45
online, via Zoom
Tiny Sanders
Beschrijving
Je bent van harte welkom in mijn GRATIS meditatiecirkel, een veilige plek waar vrouwen samenkomen om te verbinden zonder oordeel of ongevraagd advies.

Mijn naam is Tiny Sanders en ik ben specialist in online vrouwencirkels. Ik mocht ondertussen ruim 1000 vrouwen ontvangen in honderden cirkels. In mijn opleiding 'Creëer je Cirkel' inspireerde ik al meer dan 50 vrouwen om hun eigen cirkel te starten of hun bestaande cirkel te laten floreren.

Ik wil je uitnodigen om je te laten dragen door mijn stem in deze meditatiecirkel. Hierdoor ontstaat er RUST & RUIMTE. In tegenstelling tot de andere cirkels, zijn hier geen deelrondes. Daarom mogen je camera en microfoon uitstaan.

Zoek een rustige plek op waar je gedurende de cirkel ongestoord alleen kan zijn. Je mag hiervoor zitten of liggen. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Je mag gerust (nog of al) in je bed liggen.

Deelname aan deze meditatiecirkel kost je enkel de tijd.

Na afloop van de meditatie-cirkel geef ik aan 7 vrouwen de kans om nog 45 minuten te blijven voor een deelcirkel. Hiervoor wordt gevraagd je camera en microfoon aan te zetten.

Schrijf je in via www.TinySanders.be

Graag tot in de cirkel!

Liefs
Tiny -x-