GRATIS online meditatie-cirkel voor vrouwen AVOND om 20 uur (+ CJC 7.5 start om 19u30)
Online
Woensdag, 15 mei • 20:00 - 21:30
online, via Zoom
Tiny Sanders
Beschrijving
Je bent van harte welkom in onze meditatiecirkel, een veilige plek waar vrouwen samenkomen om te verbinden zonder oordeel of ongevraagd advies.

Mijn naam is Tiny Sanders en ik ben experte in online vrouwencirkels. Ik mocht ondertussen ruim 1000 vrouwen ontvangen in honderden cirkels. In mijn opleiding 'Creëer je Cirkel' inspireerde ik al meer dan 50 vrouwen om hun eigen cirkel te starten of hun bestaande cirkel te laten floreren.

Ik wil je uitnodigen om je te laten dragen door mijn stem in deze meditatiecirkel. Hierdoor ontstaat er RUST en RUIMTE. In tegenstelling tot de andere cirkels, is hier geen voorstelrondje. Daarom mogen je camera en microfoon de eerste 45 minuten uitstaan. Na afloop van de meditatie, geef ik aan 7 vrouwen de kans om nog 45 minuten te blijven voor een deelcirkel. Hiervoor wordt gevraagd je camera en microfoon aan te zetten.

Zoek een rustige plek op waar je gedurende de cirkel ongestoord alleen kan zijn. Je mag hiervoor zitten of liggen. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Je mag gerust (nog of al) in je bed liggen.

Deelname aan deze meditatiecirkel kost je enkel de tijd. Na inschrijving krijg je meteen een bevestigingsmail. De Zoom-link ontvang je een half uur voor de start in je mailbox.

Na afloop van de meditatie-cirkel, om 20u45, geef ik aan 7 vrouwen de kans om nog 45 minuten te blijven voor een deelcirkel. Hiervoor wordt gevraagd je camera en microfoon aan te zetten.

What happens in the circle, stays in the circle. We delen nooit buiten de cirkel wat er gedeeld werd, ook niet wie er deelnam. Er wordt op geen enkel moment gereageerd/geoordeeld of ongevraagd advies gegeven.

Heb je twijfels, vragen of bezorgdheden? Neem dan contact op met Tiny via +32 476 60 56 56.