Rest & Reset XL Fly Low Edition
Zondag, 9 april • 11:00 - 12:30
Schoolstraat 28, Delft, Womanhood studio
Saray Cimadevilla
Beschrijving
Rest & Reset tijdens Pasen 🐣
Easy Easter voor lichaam en geest

Toe aan een diepe ontspanning tijdens het Paasweekend? Pauzeer, check in en reset lichaam en geest tijdens Pasen in onze zachte slings. Op eerste Paasdag organiseren we een speciale, feestelijke Fly low editie: Rest & Reset XL.

Innerlijke en lichamelijke rust
De Rest & Reset Fly low sessie is een heerlijk ontspannen sessie van 90 minuten. Laag zwevend boven de aarde, helpen de doeken je om stevig te kunnen gronden in jouw lichaam. Vanuit gronding, vertrouwen en de veiligheid die de doeken bieden, kun je op een dieper niveau loslaten. Laat innerlijke en lichamelijke rust volledig toe door lange stretches, zachte bewegingen, meditatieve houdingen en zachte massages via het doek.

Vier Pasen in de slings
Rest & Reset XL geeft je een feestelijke slingerervaring van ondersteuning, massage, yoga en mindfulness! Fly low sessies zijn voor iedereen geschikt, je hebt dus geen ervaring met (aerial) yoga nodig. Lijkt het je fijn om iemand mee te nemen naar deze heerlijke sessie? We hebben een speciaal ticket voor 2 om samen Pasen te vieren in onze slings!

Datum:
Eerste Paasdag op zondag 9 april om 11.00 – 12.30 uur.

Tarieven:
Een Rest & Reset ticket: €25
Een Rest & Reset ticket voor 2: €40
Ben je Unlimited member van Womanhood? Dan kun je meedoen voor slechts € 15,00!

Annuleren
Kun je onverwachts niet meer deelnemen aan de les? Dan vernemen we het graag. Je kunt eventueel je ticket zelf doorverkopen en ons hierover informeren (naam, e-mailadres).