Flow & Nidra Docentenopleiding 16 t/m 20 augustus 2023
Woensdag, 16 augustus • 10:30 - 16:30
Tollenstraat 24 ,Culemborg
Jeske Papadopoulos
Beschrijving
Opleiding in de studio, 30 uur YA-CE
Lestijden alle dagen 10:30 - 16:30 uur
OPLEIDINGSDAGEN: 16 t/m 19 augustus 2023
EXAMENDAG: 20 augustus 2023

Kosten:
€675,- incl. B.T.W., examenkosten en Nederlands handboek

Indien je alle dagen volledig aanwezig bent, en slaagt voor het theorie- en praktijkexamen (zondag 20 augustus) ontvang je een certificaat, wat je, indien je minimaal RYT-200 bent geregistreerd, kan uploaden bij Yoga Alliance, en goed is voor 30 uur Continuing Education. Uiteraard kan je deze opleiding ook volgen als je niet geregistreerd bent of geen lessen wilt gaan geven!

Deze opleiding wordt gegeven door Jeske Papadopoulos, E-RYT 500 en YACEP, teacher trainer in Yin en Yang yogavormen sinds 2015.

Inhoud:
Tijdens deze opleiding leer je de achtergrond van yoga nidra, de techniek, en hoe je een Flow & Nidra les bouwt en geeft.
Je leert een aantal flows, asana's en ademoefeningen, uit verschillende stromingen, die je kunt toepassen voor de daadwerkelijke yoga nidra sessie. Deze flows bereiden lichaam en geest voor op de yoga nidra.
Je krijgt meerdere yoga nidra scripts aangereikt, en leert begrijpen hoe je zelf kunt scripten.
Tips over stemgebruik en intonatie. Wat maakt een goede yoga nidra docent?

Als je deze opleiding met goed gevolg afsluit, ben je in staat zelfstandig een Flow & Nidra les te geven!

Kleine groepen, persoonlijke aandacht!!
Thee en gefilterd water aanwezig (neem een afsluitbare fles/beker mee), lunch zelf te verzorgen. De studio zit in het centrum van Culemborg, met allerlei afhaalmogelijkheden.
De opleiding kun je aankopen in het menu bij strippenkaarten, en vervolgens inboeken op startdatum 16 augustus 2023. Je staat dan automatisch voor de overige lesdagen ingeschreven.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust naar yesyogasala@outlook.com of bel/app 06-20036656

Ik kijk er enorm naar uit!
Hartegroet,
Jeske Papadopoulos

Let op!
* Omdat dit een opleiding in intensive vorm is, zal je 5 dagen hard moeten werken. Je dient ook 's avonds huiswerk te maken en te leren voor de examendag die op de 5e dag plaats vindt. Stel je hier op in...
Leuke slaapplekken in de nabije omgeving: Een wijnvat op camping de Helling (5 minuten van de studio!) / De Appelgaard / Lots 4 You / Heerenlogement Beusichem / 't Veerhuys Beusichem.

* Mocht deze opleiding onverhoopt niet in de studio plaats kunnen vinden door omstandigheden (bijvoorbeeld nieuwe lockdowns), dan zal deze op dezelfde dagen en tijden via livestream online plaats vinden.
Bij annulering vindt geen restitutie plaats. Indien je uiterlijk één maand voor de startdatum annuleert kan je doorschuiven naar een latere editie. Bij annuleren binnen een maand voor aanvang is dit niet meer mogelijk. Overdragen aan een ander mag dan nog wel.