Over Marion Suijker Advies, Coaching & Training

Ik ben specialist in de Yin vormen van yoga.

Er zijn vele vormen van yoga, grofweg kun je ze verdelen in actieve vormen (yang) en meer passieve vormen (yin). Ik heb mij gespecialiseerd in de YIN vormen van Yoga, zoals Yin Yoga, Yoga nidra, Pranayama (ademwerk) en Restorative yoga.

Beter slapen en loslaten van spanning

Met de ontspannende vormen van yoga, wordt je lichaam, je brein en je hart uitgenodigd om te openen, te verwerken en te herstellen. Het resultaat? Beter slapen, beter contact met je intuitie, ook kunnen ontspannen als je niet op de mat ligt, loslaten van spanning en natuurlijk het plezier om een uur te mogen zijn met jezelf.

Yoga voor elk lijf

Deze vormen van yoga zijn voor elk lijf geschikt, je hoeft niet lenig te zijn, of een goede conditie te hebben. Met behulp van dekens en kussens passen wij de houding aan aan jouw lichaam en niet andersom. Alles staat in dienst van het supporten van je lichaam om zich te kunnen ontspannen.

Yoga voor even of voor langer

Ik hou van flexibiliteit. Ik werk niet met abonnementen, maar met strippenkaarten en losse lessen. Jij bepaalt wanneer jij behoefte hebt aan yoga en boekt dan je matje. Dit biedt dus ook de kans om tijdelijk yoga te beoefenen. Misschien als jij aan het herstellen bent, het tijdelijke even extra nodig hebt. Dan kom je gewoon 1 of 2 of 10 keer. Alles is goed. Wat jou past!

Kleinschalig en persoonlijk

Mijn yogaruimte biedt maar plek aan 5 yogis. Dat betekent weinig prikkels, persoonlijke yogalessen, ruimte en aandacht voor jouw lijf en een hele fijne ontspannen sfeer.