Classical Hatha (English spoken) with Sheila 90 min.
Maandag, 25 maart • 19:15 - 20:45
Yoga-Alles Hoogeveen
Jeanine Niemendal
Beschrijving
Sheila is de eerste nieuwe Yoga Docent bij Yoga-Alles. Ze is Filipijnse en woont in Hoogeveen. Afgelopen voorjaar heeft ze de Hatha Yoga docentopleiding afgerond. Ze geeft les in het Engels maar ze spreekt ook een beetje Nederlands en is heel gemotiveerd om in het Nederlands les te gaan geven.

"My name is Sheila, I am a 46-year old mother of two teenage boys. My Yoga journey began 4 years ago at a very difficult time in my life. It helped me find the way to seek peace and acceptance within myself. To be grounded and steady. And now as a teacher, it is my passion to help others along their journey, whatever that may be."

Classical Hatha met Sheila:
Woensdagochtend 10.00-11.30
Maandagavond 19.15-20.45 (vanaf 9 oktober)

Sheila geeft Classical Hatha. Een traditionele vorm van een repeterende sequence die 90 minuten duurt. Omdat de sequense niet veranderd (per les is er misschien meer aandacht voor een bepaalde pose dan in een volgende les) leer je dieper in de houdingen en in je lichaam te komen. Het is een hele fijne les om elke week te volgen, of af en toe als extra XL-les. De les duurt 1,5 uur maar kun je voorlopig betalen met 1 les van je kaart. Vanaf maandag 9 oktober is deze les ook te volgen op de maandagavond.