Over Yoga Awareness

Praktische informatie:

Parkeren:
Deelnemers van de yogalessen wordt door De Kleine Campus gevraagd om aan de straat te parkeren. Lees hieronder informatie vanuit de gemeente over parkeren in het Spijkerkwartier en ook waar je gratis kunt parkeren.

Ben je op de fiets dan kun je rechts van de vijver naar het pleintje achter het gebouw rijden. Daar zijn overdekte fietsenrekken. En vind je ook de achterdeur waar je naar binnen kan.

Zo vind je de yoga-binnen-ruimte:
Je kunt via de achterdeur naar binnen. Deze vind je als je rechts van het gebouw tot op het pleintje met de Magnolia’s gaat. Links vind je dan de achterdeur naast de fietsenrekken.
Links naast de deurpost zit een klein knopje. Als je deze indrukt en tegelijk de deur opent, kun je naar binnen.
Als je binnen bent, kun je naar rechts naar de trap. Op de eerste verdieping loop je de korte gang tegenover de trap in. Aan het eind van de gang is de yogaruimte.

Zo vind je de yoga-buiten-ruimte:
Je loopt of fietst langs de rechterkant van de vijver het terrein van De Kleine Campus op. Op de parkeerplaats zie je aan de rechterkant een haag met daarachter verscholen een grasveldje. Dat is de buitenruimte. Ingang vanuit de parkeerplaats.

Regels:
• Ik blijf nog steeds goed ventileren met ramen open, neem daarom extra kleding mee zodat je het niet koud krijgt.
• Er is geen kleedruimte aanwezig, de meesten komen in hun yogakleding naar de les.
• Voor de YIN-lessen mag je een grote handdoek meenemen voor over de mat.
• Voor de CAY-lessen is dit niet nodig. Je kunt de mat van de studio gebruiken. Graag schoonmaken na de les.

URL naar plattegrond waarop je kunt zien waar wel en waar niet betaald parkeren is in het Spijkerkwartier + meer info over het parkeren:
https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/Parkeren/parkeren_op_straat