Yoga op Zondag
Nedelja, 20 november • 09:30 - 11:30
Offemweg 85, Noordwijk
Esther Augustinus
Opis
Verstilling
Je zondagochtend starten met een verdiepend en verrijkend thema in combinatie met beweging.

De yogafilosofie heeft een rijke schat aan inspirerende wijsheden die je kunnen helpen om met een andere blik jouw wereld te beleven en te verrijken.

“Rust, Vriendelijkheid, Stilte, Zelfbeheersing en Puurheid zijn de disciplines van de geest”


Vind de stilte door te vertragen

Deze ochtend zal in het teken staan van het vinden van de ruimte tussen inspanning en overgave. Door te werken met verruimende oefeningen voor lichaam & geest kun je in contact komen met de stilte in jezelf. En deze stilte is vol van energie, het is niet leeg maar gevuld met ongekende mogelijkheden.

Er is een leuke afwisseling tussen Hatha Yoga & Restorative Yoga afgewisseld met een ademoefening en meditatie, waarbij het thema van deze les zich zal verdiepen.
De asana’s vanuit de klassieke Hatha yoga vitaliseren lichaam & geest waarna we vertragen met de mooie ondersteunende oefeningen uit de Restorative Yoga. De XL les heeft een meditatief karakter.
Uiteraard afgesloten met Savasana, een kop thee met iets lekkers om te snoepen

Datgene wat je op je spelenderwijs op yogamat doet, toelaat & ontdekt blijft je bij, je neemt het mee. Het zal uiteindelijk doorsijpelen in de dingen die je doet, de keuzes die je maakt en het belang ervan in zien.
X Esther