Yoga Nidra
Dinsdag, 26 maart • 10:30 - 11:30
Mascha den Boer
Hatha, Gentle Hatha, Yin & Restoritive, Relax yoga en meditatie
Beschrijving
Diepe ontspanning en innerlijke rust door meditatie. Yoga Nidra is een liggende vorm van geleide meditatie waarbij je een diepe staat van ontspanning bereikt. Je lichaam komt in een ruststand terwijl je geest en bewustzijn helder blijven.
En hier hoef je helemaal niets voor te doen! Je mag namelijk de hele les op je yogamat liggen en hoeft alleen maar mijn stem te volgen. Ik help je om een veilige plek in jezelf en in de ruimte te creëren.
Achter Yoga Nidra schuilt een eeuwenoude filosofie en techniek met bewezen resultaten, zoals dat je veerkracht en vertrouwen ontwikkelt en meer innerlijke rust gaat ervaren. Als je moe bent, overprikkeld, ziek of herstellende, pijnklachten ervaart, je angstig of depressief voelt, of heel graag een moment van rust in je dag wilt, Yoga Nidra kan helpen om spanningen en stress los te laten. Na de les kun je je weer opgeladen voelen: de energiebalans in je lichaam herstelt zich. Deze vorm van rusten kan op elk moment van de dag gedaan worden. 
Zorg dat je voldoende warme kleding draagt (vest, sokken) en het gebruik van een oogkussentje geeft extra ontspanning. Oogkussentjes zijn ook in de studio te koop.
Je bent welkom om het te komen ervaren!