✨YOGAEVENT✨: Boost din Energi med ACUYIN
Online
Søndag, 26 februar • 13:00 - 16:00
Raminta Bendikas
Beskrivelse
✨Glæd dig til hele 3 timers fordybelsesevent, der vil fylde dig med energi og strække dit bindevæv til velvære🥰. Det er videnskabeligt bevist, at når vi holder vores bindevæv fugtet og elastisk, bliver vi ikke kun smertefrie, men også gladere og mere energifyldte.

💫Savner du mere energi i hverdagen, føler du dig måske træt, tung og øm i kroppen? Giv dig selv et kærligt energiboost med en lang, genopladende og genopbyggende yoga session, der byder på QIGONG, PRANAYMA OG ACUYIN! Alle teknikkerne har til formål at åbne op for energiflowet i kroppen og stimulere bindevævet. Er kroppens bindevæv for stramt og utrænet, er det ofte årsag til (mærkelige) smerter, stivhed eller ubehag forskellige steder i kroppen🙏✨. Vi vil "smøre" leddene samt andet bindevæv indefra, hvilket vil skabe fornemmelse af mere bevægelighed og frihed i kroppen. Det vil også berolige nervesystemet og du vil mærke fornyet lethed og velvære i hele dig🥰.

💫NYHED! Vi skal stifte bekendskab med fantastiske AcuYin, som er en kombination af bindevævsstræk og stimulering af nogle akupunkturpunkter (Acu-punktur er traditionel kinesisk medicins visdom og behandlingsmetode, der er afprøvet igennem flere tusinder år) , der er nøje udvalgt til især at booste dit energiflow. AcuYin vil fylde største delen af tiden.

💫Eventet afsluttes med dybdeafspænding i Yoga Nidra🕉.

Det praktiske:
✅halv time før start vil du modtage en mail med et link til eventet.
✅ha' en kuglepen🖊️ eller spisepind 🥢 ved hånden, som skal bruges til at trykke på akupunkturpunkter (fingre kan også bruges😉👌).
✅ha' 2 blokke og yoga-bolster eller noget lign. der kan erstatte det.
✅find 2-3 ekstra tæpper, fordi vi skal støtte kroppen i afspænding ekstra godt.
✅der vil være indbygget 2 kortere pauser.

⏳Efter eventet vil jeg sende dig en recording, som kan afspilles i 14 dage🎥🤗🥰🙏.

✨ALLE❤️ kan være med, men det er en fordel, hvis du har prøvet yin yoga.
Kun 12 pladser🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♂️🙏.

✨Pris: 290,- og betales med tilmelding.

⏰Starttidspunkt er kl.13:00 i Grønland (GMT-3) og kl.17:00 i Danmark⏰