Training Weerbaarheid - Introductie
Zaterdag, 25 februari • 10:00 - 15:00
Nicolette van Oortmerssen
Beschrijving
De training is ontwikkeld voor mensen die meer zelfvertrouwen willen krijgen, grip krijgen op angst en meer willen leren over zelfverdediging en weerbaarheid. Naast fysieke technieken leer je gevaar te herkennen en hoe je je in veiligheid brengt voordat situaties escaleren. De training helpt je om fysiek, mentaal en emotioneel weerbaarder te worden.

Je leert over (non)verbale communicatie, de verschillende fasen van een conflict en wat de reacties zijn van het menselijk lichaam in stressvolle situaties.

Voor wie?
Ik ben zelf van mening dat IEDEREEN baat heeft bij deze weerbaarheidstraining! Voor iedereen die zich wel eens angstig en onzeker voelt en meer zelfvertrouwen wil ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld angst of stress ervaart als je ergens alleen bent, als je last hebt van pestgedrag of als je eerder en keer te maken hebt gehad met grensoverschrijdend of onveilig gedrag. De training is geschikt voor 13 jaar en ouder en wordt gegeven in samenwerking met Jeltsje de Jong van praktijk Omtinken. Zij heeft ruim 25 jaar ervaringen in het geven van weerbaarheidstrainingen.