Yin Nidra ontspanning
Monday, 29 April • 20:15 - 21:30
Havenstraat 6, 1e etage
Miriam van Leeuwen
Yoga; Hatha, Yin, Nidra en Restorative yoga Mindfulness Stress Reductie trainer Ontspanningsmassages Energetische behandelingen d.m.v. Shambhala Reiki & magnetiseren
Description
Dit is een heerlijke combinatieles van Yin en Nidra, ook wel bekend als "yogaslaap".

De zachte Yin-oefeningen leiden je naar een diepere staat van ontspanning, waardoor lichaam en geest worden voorbereid op de Nidra. Hierdoor kun je uiteindelijk genieten van een diepe ontspanning.

Tijdens de Nidra bereik je een diepere ontspanning, waarbij je lichaam als het ware in slaap valt en je geest in een diepere staat van ontspanning komt. Het para-sympathisch zenuwstelsel wordt geactiveerd, waardoor lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen en heling op een dieper niveau kan plaatsvinden.

Ontspannen zonder je intensief in te hoeven spannen, dat is waar het om gaat. Kom heerlijk tot rust tijdens deze helende reis voor lichaam en geest.

Yoga Nidra is een effectieve, wetenschappelijk bewezen begeleide meditatie op basis van "slaap". Met deze techniek kun je liggend, en zelfs slapend, je leven veranderen. Je hebt er niemand voor nodig behalve de begeleidende stem die je dieper meeneemt in jouw ontspanning en innerlijke reis.