Livestream Yin
Online
Montag, 29 April • 10:15 - 11:30
Havenstraat 6, 1e etage, Yogastudio
Miriam van Leeuwen
Yoga; Hatha, Yin, Nidra en Restorative yoga Mindfulness Stress Reductie trainer Ontspanningsmassages Energetische behandelingen d.m.v. Shambhala Reiki & magnetiseren
Beschreibung
Thuis meedoen met yoga? Onze online les is perfect voor jou! Schrijf je nu in en laat de ontspanning thuis binnenstromen.

Yin Yoga draait om de connectie tussen je fysieke en mentale welzijn. Tijdens de oefeningen nemen we de tijd en houden we de houdingen langer vast. Terwijl we ons concentreren op onze ademhaling en ons lichaam, laten we de drukte van het dagelijks leven even los en focussen op het hier en nu. Het is als een moment van rust in de hectiek van alledag.

Deze langzame oefeningen werken dieper in op je lichaamsweefsels, zoals bindweefsel, ligamenten, spieren en pezen, waardoor je flexibiliteit toeneemt en de bloedsomloop verbetert in je gewrichten en weefsels.

Op zoek naar een diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest? Dan is Yin Yoga precies wat je nodig hebt! Het is de perfecte manier om jezelf te herstellen en weer in balans te komen.