Yin Yoga les
Jueves, 7 diciembre • 20:30 - 21:30
Neerstraat 78, Roermond, Yogastudio
Jeanine Schroyen
Hoi! Mijn naam is Jeanine, 30 jaar oud en woon in Roermond. 2021 was een heel bijzonder jaar voor mij, want niet alleen werd ik moeder van Marie, ik behaalde ook mijn yin yoga certificaat. Vanaf mei 2022 maak ik deel uit van Yogacenter Roermond, met mijn yin yoga lessen als aanvulling op de flow- en zwangerschapsyoga. In het dagelijks leven sta ik voor de klas en ondersteun ik mijn vriend Roderik in zijn tattoo studio. Zie ik je gauw in de les? Tot snel!
Descripción
Yin Yoga is een rustige vorm van yoga. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen.

Tijdens de Yin Yoga-beoefening worden de houdingen voor langere tijd vastgehouden, variërend van 3 tot 5 minuten of langer. Als je langere tijd poseert, rek je de diepere lichaamsweefsels zoals de pezen en bindweefsels. Dit verhoogt de algehele flexibiliteit en verbetert de bloedsomloop in de gewrichten en andere weefsels.

Tijdens Yin Yoga worden specifieke asana-reeksen gebruikt om bepaalde energiekanalen of nadi’s te stimuleren. De focus tijdens de oefening is naar binnen en meditatief.

Wil je weten of het iets voor jou is? Doe dan gerust een keer mee of maak gebruik van de 3 proeflessen voor €20,-