Sup Yoga les
Vrijdag, 30 juni • 19:30 - 20:45
Neerstraat 78 , Roermond, Dagstrand Windsurfcenter Roermond, Oolderplas
Sanne Cardinaals
Beschrijving
Stap jij met mij mee het water op voor een yogales op het water. Op een Supboard zullen wij yoga doen op het water. De les is te vergelijken met een easy yoga flow, en het zal je verbazen hoe stabiel het board aanvoelt.

Wat is supyoga?
Op een Stand up paddle board die geschikt is om yoga op te doen gaan we het water op en zullen we verschillende yogahoudingen op het board doen. We beginnen met een stuk suppen, afhankelijk van de windrichting en de weersomstandigheden zullen we vanuit een plek op het water beginnen en yogahoudingen afwissel met een stuk Suppen.

De ene les zul je meer Suppen en de andere les meer yoga doen. We gaan een moment volledig mee op de natuur en wat het weer ons te bieden heeft. Het leuke hier aan is dat er geen les hetzelfde zal zijn.

Ivm het weer en nogal snel om kunnen slaan kan de les tot 2uur vantevoren worden geannuleerd. Afmelden kan tot 7 uur voor de les.

Lees voordat je je inschrijft de algemene voorwaarden ivm veiligheid en wanneer een les wel of niet doorgaat. Deelnemen aan deze lessen is ten alle tijden op eigen risico. Hierbij staat veiligheid voorop en ben ik dan ook opgeleid en BHV gecertificeerd mocht er iets zijn.