Zwangerschapsyoga
Tirsdag, 28 maj • 19:00 - 20:00
Neerstraat 78, Roermond, Yogastudio
Sanne Cardinaals
Beskrivelse
Ben jij zwanger en vind je het fijn om een momentje voor jezelf en je kindje te nemen? Een moment om contact te maken met het kindje in je buik en je voor te bereiden op de bevalling. Deze les is zonder partner en dus alleen voor jou. Vanaf het 2e trimester kun je al instromen.

Een les vanuit rust en ontspanning, bewegen op intuïtie en verschillende oefeningen die jou gaan helpen tijdens de zwangerschap en bevalling.

Kleding en handig om mee te nemen:
Trek comfortabele kleding aan, het liefst met laagjes zodat je iets aan of uit zou kunnen doen. Warme sokken, of sloffen als je het fijn vindt! Neem een deken mee en vergeet je flesje water niet.

Praktische informatie:

- Matjes zijn aanwezig
- Alle materialen die we verder nodig hebben tijdens de les zijn aanwezig
- Er zijn dekens aanwezig voor tijdens de les en eindontspanning. Altijd fijn om zelf nog een deken mee te nemen!

Handig/fijn om mee te nemen:
- Trek warme en comfortabele kleding aan, liefst met laagjes zodat je iets aan of uit kan doen. Lekker warme sokken of zelfs sloffen als je dat fijn vindt.
- Neem een flesje water mee.
- Neem een deken mee.

Waardevolle spullen kun je in de yogaruimte leggen en jas/schoenen etc. mag je in de achterste ruimte ophangen en neerzetten!

Mocht je nog vragen hebben stuur me gerust een bericht of appje!

15 minuten van tevoren zal ik de deur openen en ben je welkom om vanaf 18:45u binnen te lopen. Je kunt in de voorste ruimte je jas ophangen en schoenen neerzetten. Waardevolle spullen kun je in de yogaruimte leggen.