Yin & Yang met Els
Wachtlijst
Woensdag, 23 september • 09:30 - 10:30
Team ☼
Beschrijving
In Yin & Yang yoga genieten we van de traagheid en de diepe ontspanning van het yin element, aangevuld met krachtige dynamische bewegingen, het yang element. Samen brengen zij balans voor ons lichaam en geest, met een sterk lichaamsbewustzijn.
Een les start op basis van yin yoga, een intense stretch voor het dieper liggend bindweefsel. Nadien vloeien de bewegingen over naar meer kracht en dynamiek, zoals een reeks staande poses.
We eindigen opnieuw met de rust en verstilling van het yin element, diepere stretch en pure ontspanning.
Na de yin & yang yoga voel je hoe lichaam en geest opnieuw in balans zijn gekomen.

Deze yogastijl is voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig. Door de combinatie van yin & yang is deze les ook geschikt voor beginners.

Belangrijk: Neem je eigen yogamat en dekentje mee. Voor yin yoga is het zelfs fijn om 2 dekentjes mee te nemen.

Locatie:
Je kan met de wagen of de fiets de locatie bereiken via de Predikherenlaan. Je parkeert je wagen op de parking die daar aanwezig is (betalend) en wandelt dan verder door achter de school. Richting tennisclub, sporthal ’t Spui.
Met de fiets of te voet kan je ook via de vesten komen, en ga je t.h.v. het Spuihuis (oude gebouw op de vest) het zandweggetje in. Er staan ook richtingaanwijzers die je op weg helpen tot aan de sporthal.