Yin & Relax met Ken
Donderdag, 24 september • 20:30 - 21:30
Team+ ☼
Beschrijving
Ken geeft op zijn eigen manier vorm aan yin yoga, waardoor mensen deze les als zéér ontspannend ervaren. Rust en milde bewegingen worden afgewisseld met langer aangehouden poses. Bijna alle yogahoudingen worden zittend of liggend uitgevoerd.
De focus ligt op diepe relaxatie en het versoepelen van je gewrichten en ligamenten waardoor je bewegingsvrijheid vergroot.

Yin yoga werkt diep en helend. Het heft diepe spanningen in het lichaam op. Doordat het stressreducerend en kalmerend werkt, heeft het een ontspannende werking op het zenuwstelsel.

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig.

Belangrijk: Neem je eigen yogamat en dekentje mee. Voor yin yoga is het zelfs fijn om 2 dekentjes mee te nemen. Indien je erover beschikt kan het handig zijn om een bolster of variante (kussen) mee te nemen.

Locatie:
Als je voor het gebouw staat, zie je aan je linkerkant een bareel. Je wandelt achter de bareel naast het gebouw totdat je een doorgang onder het gebouw ziet. In die doorgang zie je links de deur naar de bewegingsruimte waar onze yogales doorgaat. Parkeren kan eenvoudig in de straat of zelfs op de parking van Sint-Ursula, iets verderop in de straat op je rechterzijde.