Over Yogaflow Brielle

Mijn missie is om mensen te kunnen helpen meer ontspanning, vrijheid en geluk te kunnen ervaren in hun leven.

Ik verdiep mij al ruim 20 jaar in yoga en de laatste jaren in meditatie, mindfulness, zelfontwikkeling en non-dualiteit.

Yin yoga
Yin yoga is voor mij persoonlijk de mooiste en diepste vorm van yoga waarin in zelf heel veel inzichten en heling in heb gevonden.

De rustige/meditatieve stijl bracht mij in een perfect staat om echt eens stil te staan en de tijd te nemen en te onderzoeken hoe het met mijzelf is om dit moment? Vragen als ; Wat voel ik? Wat beleef ik? Wat heeft mijn lichaam mij nu te vertellen? Mijn ego leren herkennen die mij strenge woorden influistert.
Dit is voor mij iets wat ik echt heb geleerd in Yin yoga.

Mocht er iets blijven opkomen wat aan je blijft ‘knagen’ tijdens de les of tijdens je leven dan is het wellicht fijn om er een aparte een op een sessie aan te wijden waarin je de onderwerpen samen met mij gaat onderzoeken en doorvoelen in een non-duale therapie sessie.


✨Wat is non-duale therapie?
Non-duale therapie is een vorm van therapie waarin de nadruk ligt op het ‘ervaren’. Door bij gevoelens aanwezig te blijven, kan je gaan ervaren hoe verkramping en verzet oplossen. Hierdoor kan laag voor laag ‘doorleefd’ worden wat vast is gaan zitten. Er kan dan veel los komen, zoals trauma’s, negatieve cognities, paniek, boosheid en angst.

Bij het voelen van deze gevoelens, ligt er onder elke laag een andere laag klaar om ‘beleefd’ te worden. Bij het doorleven van deze gevoelens komt energie vrij, deze energie zorgt voor een geluksgevoel, rust, compassie, openheid, mededogen en liefde. Liefde voor jezelf, de ander en de wereld. Er ontstaat een groeiend besef dat deze niet afgescheiden zijn.

Zoals bij veel andere therapievormen is non-duale therapie niet gericht op het verbeteren of aanvullen van je zelfbeeld, maar juist op het doorzien van dit zelfbeeld. De focus ligt op het ontwaken uit ‘de droom van onze aannames en gedachten’ en terug te keren in de werkelijkheid van ‘wat is’. Het gaat dus niet over het sleutelen aan jezelf, maar hiermee te stoppen en door ‘je-zelf’ heen te kijken.
De sessies zijn een uitnodiging om te ontspannen bij ‘wat is’, wat dat ook mag zijn.

Ik begeleid je graag om weer in contact te maken met je lijf en je gevoel in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Liefs,

Daniëlle