Over Yogaflow Brielle

✨Mijn missie is om mensen te kunnen helpen meer ontspanning, vrijheid en geluk te kunnen ervaren in hun leven.

Ik verdiep mij al ruim 20 jaar in yoga en de laatste jaren in meditatie, mindfulness, zelfontwikkeling en non-dualiteit. Waarom? Omdat ik persoonlijk heb ervaren dat het werkt!

Graag deel ik mijn kennis met jou als je net als ik behoefte hebt om ook je levensgeluk te vergroten.


✨Yin yoga
Yin yoga is voor mij persoonlijk de mooiste en diepste vorm van yoga waarin ik zelf heel veel inzichten en heling heb gevonden.

De rustige/meditatieve stijl brengt je in een staat om écht eens stil te staan en te onderzoeken hoe het is om dit moment? Vragen als ; Wat voel ik? Wat beleef ik? Wat heeft mijn lichaam mij nu te vertellen? Mijn ego stemmetje leren herkennen die mij strenge woorden influistert.
Het heeft enorm veel raakvlakken met de mindfulness training.

Mocht er iets blijven opkomen wat aan je blijft ‘knagen’ tijdens de les of spelen er onderwerpen tijdens je dagelijkse leven?
Dan is het wellicht behulpzaam om er een coachingsessie aan te wijden. Samen kunnen we de onderwerpen onderzoeken en doorvoelen in een coachingsessie.


✨Wat is non-duale coaching?
Non-duale coaching is een vorm van coaching waarin de nadruk ligt op het ‘ervaren’.
Door bij gevoelens aanwezig te blijven, kun je gaan ervaren hoe verkramping en verzet oplossen. Hierdoor kan laag voor laag ‘doorleefd’ worden wat vast is gaan zitten. Er kan dan letterlijk veel los komen.

Bij het voelen van deze gevoelens, ligt er onder elke laag een andere laag klaar om ‘beleefd’ te worden. Bij het doorleven van deze gevoelens komt energie vrij, deze energie zorgt voor een geluksgevoel, rust, compassie, openheid, mededogen en liefde. Liefde voor jezelf, de ander en de wereld. Er ontstaat een groeiend besef dat deze niet afgescheiden zijn.

Zoals bij veel andere coachingstechnieken is non-duale therapie niet gericht op het verbeteren of aanvullen van je zelfbeeld, maar juist op het doorzien van dit zelfbeeld. De focus ligt op het ontwaken uit ‘de droom van onze aannames en gedachten’ en terug te keren in de werkelijkheid van ‘wat is’. Het gaat dus niet over het sleutelen aan jezelf, maar hiermee te stoppen en door ‘je-zelf’ heen te kijken.
De sessies zijn een uitnodiging om te ontspannen bij ‘wat is’, wat dat ook mag zijn.

✨MBSR Mindfulness
Mindfulness staat gelijk aan aandacht voor je ervaring op dit moment. In het nu. Kun jij met volle aandacht nu luisteren? Kijken? En kun je bewust zijn je omgeving? Mindfulness heeft alles te maken met zeer bewust in het leven staan. Zo word je bewust van je de gedachten die je nu hebt. Maar wat heb je er eigenlijk aan om mindful te zijn? Het meest kernachtig geformuleerd, zeggen wij: mindfulness geeft je de vrijheid om de juiste keuzes te maken. Het juiste te doen. Te doen wat goed en gezond is voor jou, binnen jouw mogelijkheden.

Wil je een afspraak maken? Of gewoon benieuwd of dit iets voor je is. Neem dan gerust contact met mij op.
Ik begeleid je graag om weer contact te maken met je lijf en je gevoel in jouw eigen vertrouwde omgeving of bij ons in de studio.
T 0650800823
Info@yogaflowbrielle.nlLiefs,

Daniëlle Niesten