Over Marion Werger Coaching & Yoga

Welkom bij yoga in Borculo in Wijkgebouw De koppel; 5 lessen in de week voor jou.
Dat moment in de week dat er alle tijd, aandacht en ademruimte is voor jezelf.
Ook ben je welkom bij mijn les op maandagochtend bij Yogastudio Groenlo

Yin en Yang yoga, bewegend en verstillend, vloeiend en zacht, in- en ontspanning met ademwerk en meditatie. Iedere les eindigt met een fijne eind ontspanning.

Yoga is zoveel meer dan houdingen doen op je matje. Het gaat om bewustwording, bewust voelen van je lijf, bewegingen, gedachten, emoties, gevoelens en je adem. Openen in dat wat er is. Je komt mogelijkheden en onmogelijkheden tegen, grenzen die er zijn om te accepteren en pijn en ongemak. En dan daarin ontspannen, verzachten en bewust ademen is wat ruimte geeft in jezelf; in je lichaam en in je hoofd.

Het werken met de adem is de basis in alle lessen, want dat is jou levensenergie. Met bewustzijn van je adem creëer je aandacht, ruimte en ontspanning in het lichaam.

Je reserveert je plekje bij je 'vaste'' yogales via momoyoga. Vier uur van tevoren kan je de les nog kosteloos annuleren. Anders ben je helaas je strip kwijt, want je houdt ivm de grote van de groep/ruimte een plekje vast voor de ander die dan niet heeft kunnen reserveren.

Neem voor de les een dekentje of handdoek, sokken vestje/trui etc mee en je eigen yogamat als je die hebt.
Tien minuten van tevoren gaat de ruimte open. Beneden is een ruimte waar je kan wachten.

Ik zie je heel graag op de yogamat. Voel je welkom!
Namaste Marion