GELUK IS GEEN BIJZAAK | Yoga XL & lunch
Lördag, 29 februari • 10:00 - 13:30
Slotlaan, Zonzaal
Lotte Richardson- van Graas
Beskrivning
Eén keer in de vier jaar is er een bijzonder moment in de maand februari. Heel veel mensen kunnen dan eindelijk weer hun verjaardag vieren: het is namelijk schrikkeljaar. En zo hebben we in 2020 een dag extra. Als een verdiepende yoga sessie jou een fijne besteding van deze extra dag lijkt... Kom dit "Geluk is geen bijzaak' event dan alleen of met een ander beleven!

Er wordt een veilige, ontspannen setting gecreëerd waarin yoga, ademwerk en verbindingsoefeningen je mee op reis naar binnen nemen. Het thema? Geluk. Want geluk is géén bijzaak. Deze les biedt prachtige tools om vanuit een open & dankbaar hart te leven. Je hebt hier meer invloed op dan je denkt!

PROGRAMMA
10.00 uur | Ontvangst met thee en lekkers
10.15 uur | Start yoga sessie
12.45 uur | Lekker, gezond lunchen & nakletsen
13.30 uur | Namasté & have a nice day

Het yoga programma heeft een mix van kundalini, yin, yang, meditatie en reflectie. Alle niveaus zijn welkom.

Kosten: € 45,- per persoon inclusief koffie/thee, yoga & lunch, matten en yoga props. Voor leden- en niet leden. Er zijn beperkte plekken dus meld je op tijd aan!

Doe je mee? Zet je dan op aanwezig in Momo, Lotte stuurt je een Tikkie van €15,-(non refundable) je plekje is dan gegarandeerd. De overige €30,- betaal je contant bij aankomst op de dag zelf.

Heb je vragen? Stuur Lotte een berichtje lotte@theyoganomad.nl of 0618187276.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.