Yogalates
Woensdag, 12 juni • 08:45 - 10:00
Nicole Van Kuijk
Beschrijving
Let op! je kan tot 3 uur van te voren uitschrijven voor de les. Daarna wordt de les wel afgeschreven maar krijg je een online les toegestuurd. Deze les kan je thuis herhaaldelijk doen achter je laptop of tv. Probeer echter ruim van te voren uit te schrijven zodat een ander nog de gelegenheid krijgt jouw plekje in te nemen. Ook al is een les vol check vlak van te voren gerust of er nog een plek is vrij gekomen. Dit gebeurd regelmatig.

Yogalates is een combinatie van yoga en pilates, waar je op een laagdrempelige manier kennismaakt met beide disciplines. Met behulp van eenvoudige oefeningen ontwikkel je je kracht, flexibiliteit en stabiliteit
wat bijdraagt aan een goede houding en verhoging van je lichaamsbewustzijn.

Aan het eind van alle lessen is er zo nu en dan een heerlijke eindontspanning op zachte wijze begeleid door de klankschalen.

Voor alle yogalessen geld, ben je net zwanger? ( eerste drie maanden), heb je last van trombose, draag je een pacemaker, heb je epilepsie , psychose, hoge bloeddruk, spataders of andere gezondheidsklachten? geef het even aan. Dan kunnen we hier rekening mee houden in de yogalessen en de eindontspanning.

Namasté