Yin Yoga
Online
Dinsdag, 30 november • 19:00 - 20:15
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschrijving
De komende weken kun je ook losse online lessen volgen op veel vertrouwde yoga momenten. Je ontvangt 1 yoga video (+ bonus les(sen)) die 24 uur beschikbaar blijft.  De les die je reserveert bestaat (afhankelijk waar je voor kiest) altijd uit een Flow of Yin les met altijd 1 of 2 BONUS-LESSEN, bijvoorbeeld een short break of meditatie. Je krijgt dus altijd twee of zelfs drie video's!

Betalen losse online lessen
Heb je een abonnement, dan is zijn deze lessen daarbij inbegrepen, lucky you! (Om deel te nemen dien je wel alsnog tijdig te reserveren). Heb je geen abonnement dan kun je en rit van je rittenkaart inzetten of een losse les aankopen middels het MOMO Yoga lesrooster.

De video's blijven vanaf de starttijd van de les 24 uur online. Je deze lessen dus doen wanneer je wilt, ook nog de dag na de les!

Reserveer de les tijdig en je ontvangt een half uur voorafgaand de link naar de playlist.