Zes weekse beginnerscursus
Wachtlijst
Donderdag, 6 oktober • 20:30 - 22:00
Roxan Eichhorn
Founder en owner van Yogaschool RoxZEN: ‘Ik heb sinds 2014 diverse opleidingen in zowel binnen als buitenland gevolgd en gecertificeerd docent in o.a. functional vinyasa/flow yoga, functional Yin yoga en Chakra studies en Chakrameditatie. Ik ben geen sandalen-okselhaar-lotusbloem-typ en ik denk dat je bij het woord yogi ook niet gelijk aan mij denkt. Mijn lessen kenmerken zich doordat ik eeuwenoude yogafilosofie vertaal naar je dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je leert op de yogamat, toepassen achter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage levert. Het is mijn missie om op de yogamat een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.’
Beschrijving
Wat leuk dat je wilt beginnen met yoga en dat je daarbij aan mijn yogaschool denkt. Je bent meer dan welkom!

Tijdens de beginnerscursus volg je gedurende zes aaneengesloten weken één les. Naast het opzoeken van je fysieke grenzen, behandelen we elke week een ander thema. Ik praat je bij over o.a. yogafilosofie, meditatie en ademhaling en leg je uit hoe je hier iets aan zou kunnen hebben in je dagelijks leven. Na deze zes weken ben je een fysieke en mentale ervaring rijker en klaar om yogales in elke yogastudio te volgen.

De beginnerscursus wordt slechts enkele keren per jaar gegeven en staat daardoor niet vast op het rooster. De groepen zijn klein en overzichtelijk, er is oprechte aandacht voor iedereen. Dit maakt dat het aantal plekken beperkt is. Door deze exclusiviteit is de cursus altijd binnen no-time na de bekendmaking in de nieuwsbrief en social media volgeboekt.

Het totaalbedrag voor de cursus is € 99,95. Er zijn verder geen extra kosten, je hoeft niets aan te schaffen of mee te nemen. Ik zal zorgen dat er een mat, props en dekens voor je klaarliggen.

Claim je plek door op 'boek nu' te klikken achter de eerste les van de reeks. Je betaald direct veilig en snel via IDEAL.

LET OP: Check of je niet alleen hebt betaald maar ook daadwerkelijk bent ingeschreven. Klik in je profiel op 'mijn lesrooster' en kijk of je daar de gereserveerde les ziet staan.

Heel graag tot ziens op de yogamat!