Groepsles Yoga - Niveau 1
Wachtlijst
Maandag, 27 september • 20:00 - 21:10
Yogastudio Aghora, voorlopig binnen
Filip Pieters
Beschrijving
Het lesgeld bedraagt 90 euro voor 10 lessen per persoon & dient te worden gestort op de rekening van Yogastudio Aghora: BE68 7370 3803 2834. Eenmaal de lessen begonnen zijn wordt het lesgeld niet terug gestort.

We voorzien BEPERKTE GROEPEN van maximaal 15 personen per les. U kan zich inschrijven voor deze les via de "Boek nu" button. Alleen de eerste 15 personen die zich aanmelden kunnen deelnemen. U zal na het invullen van het formulier een bevestiging ontvangen per e-mail. Mocht het niet lukken om on-line in te schrijven, bel of mail me dan gerust, ik help u graag verder!

Standaard gaan de lessen binnen door, in de studio. Indien blijkt dat het mooi weer is, gaan de lessen door in de TUIN. Dit zal ongeveer 2 DAGEN OP VOORHAND aangekondigd worden op de website en Facebook, en kunnen we met maximaal 16 mensen buiten trainen. Daardoor kunnen we met MEER MENSEN trainen en kunnen per les 16 mensen inschrijven in plaats van 15. Gelieve dus zeker ook vlak op voorhand te checken mocht je nog geen plaatje hebben. Je kan me ook contacteren. OP HET MOMENT VAN DE LES ZON + VOLDOENDE WARM = BUITEN IN DE TUIN

Als u reeds ingeschreven bent, maar u kan niet komen, gelieve dan on-line uit te schrijven. Dit kan tot 6 uur voor aanvang van de les. Zo geeft u andere mensen de kans om deel te nemen! Na dit tijdstip wordt het automatisch aangestipt op de kaart.