Free Flow Online (Yoga Nidra)
Online
Dinsdag, 16 april • 19:30 - 20:30
At Home
Jessica Jaspers
Jessica heeft ruim 9 jaar ervaring met yoga ontdekte yoga na een burn-out. Het voelde meteen als thuiskomen. In 2017 heeft ze een opleiding tot Poweryoga docent gedaan en in 2019 een Restorative Yoga Teacher training. "Yoga gaat niet alleen om de flexibiliteit maar vooral om mezelf leren kennen, wie ben ik, wat doe ik, waar ligt mijn uitdaging en waarom? Te gek hoe mijn fysieke lichaam me helpt om ook mentaal mijn grenzen te ontdekken, het geeft me rust en het zorgt dat ik me focus op mezelf. In mijn les voel ik intuïtief aan wat er op dat moment nodig is, de ene keer zal de les daardoor intensief en uitdagender zijn en de andere keer zachter en verstillend. Mijn les is iedere keer weer anders, passend bij mijn creatieve geest".
Beschrijving
In de online les staat je camera automatisch uit aan het begin van de les. Leuk als je hem aanzet, zodat we elkaar kunnen zien. Maar dit hoeft niet. Je geluid kun je zelf aan het begin van de les even aanzetten om "hoi" te zeggen. Creëer een fijne plek en maak het comfortabel voor jezelf. Leg alvast dekens en een meditatiekussen klaar en blokken als je deze hebt.

Laat je verrassen door deze intuïtieve free flow les. Mooie thema's komen aan bod, zoals chakra's, de meridianen, seizoenen en meer. De les wordt creatief en intuïtief ingevuld en per week zal de les anders zijn. Dit kunnen yin yoga houdingen verweven met een (zachte) easy flow zijn of bijvoorbeeld, mindfulness, ademhalingsoefeningen en meditatie.