Yin Yoga Studio
Vrijdag, 19 april • 08:45 - 09:45
Raadhuistraat 14
Manon Bosman
Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als ondernemer, yogadocent, holistic lifestyle coach en personal trainer. Na haar opleiding en korte carrière in HR heeft ze de switch gemaakt naar de sportwereld en vervolgens de yogawereld. Vanuit Ashtanga Yoga, met als inspiratie en leraren David Swenson en Kino McGregor, is ze zich gaan verdiepen in de zachtere vormen van yoga. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de innerlijke mens en innerlijk werk. Het bestuderen van Human Design is hier een groot onderdeel van. Om in eerste instantie zichzelf te leren kennen en ook de mensen in haar omgeving. "Yoga is vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang en levensfilosofie een grote passie. Daarnaast vind ik ondernemen fantastisch, het brengt het beste in mij naar boven en dit mag ik combineren in mijn eigen yogastudio!"
Beschrijving
Yin yoga is een toegankelijke, rustige en ontspannen yogavorm gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De posities in yin yoga worden langer vastgehouden (3 tot 5 minuten), omdat bindweefsel zich langzamer verlengt en versterkt dan spierweefsel.

Door je over te geven aan de houdingen bereik je de diepere lagen in je lichaam en ervaar je dat er ruimte ontstaat om dieper te ontspannen, op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

English
Yin yoga is an accessible, gentle and relaxing form of yoga focused on loosening connective tissue and joints. The positions in yin yoga are held longer (3 to 5 minutes) because connective tissue lengthens and strengthens more slowly than muscle tissue.

By surrendering to the postures, you reach the deeper layers of your body and experience space to relax more deeply, on a physical, mental and emotional level.