Easy Flow Online
Online
Zaterdag, 20 april • 09:30 - 10:30
At Home
Manon Bosman
Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als ondernemer, yogadocent, holistic lifestyle coach en personal trainer. Na haar opleiding en korte carrière in HR heeft ze de switch gemaakt naar de sportwereld en vervolgens de yogawereld. Vanuit Ashtanga Yoga, met als inspiratie en leraren David Swenson en Kino McGregor, is ze zich gaan verdiepen in de zachtere vormen van yoga. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de innerlijke mens en innerlijk werk. Het bestuderen van Human Design is hier een groot onderdeel van. Om in eerste instantie zichzelf te leren kennen en ook de mensen in haar omgeving. "Yoga is vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang en levensfilosofie een grote passie. Daarnaast vind ik ondernemen fantastisch, het brengt het beste in mij naar boven en dit mag ik combineren in mijn eigen yogastudio!"
Beschrijving
Mocht je een keer geen tijd of zin hebben naar de studio te komen bieden we ook online lessen aan. In de online les staat je camera automatisch uit aan het begin van de les. Leuk als je hem aanzet, zodat we elkaar kunnen zien. Maar dit hoeft niet. Je geluid kun je zelf aan het begin van de les even aanzetten om 'hoi' te zeggen.

Creëer een fijne plek voor jezelf. Maak het zo comfortabel mogelijk door naast je mat je benodigdheden klaar te leggen zoals een deken, een meditatiekussen en eventueel blokken.

Easy Flow Yoga is een rustige en krachtige vorm van yoga. Easy Flow Yoga bevordert het stretchen en ontwikkelen van spieren en het verbeteren van orgaanfuncties. Het tempo van Easy Flow Yoga is wat rustiger wat fijn is voor de overgang van de houdingen. We besteden aandacht aan het synchroniseren van ademhaling met beweging. En er is ruimte voor rust en ontspanning. Je bevordert hiermee je algehele gezondheid.