Yin Yoga Online
Online
Woensdag, 24 april • 20:45 - 21:45
At Home
Marije Vader
Marije heeft al vroeg kennis gemaakt met yoga. Ze zat op kinderyoga en samen met haar vader deed ze thuis yoga oefeningen. De echte verdieping in yoga is later gekomen, tijdens haar werkende leven. Marije heeft de Yin Yoga opleiding gedaan bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam waar ze o.a. les heeft gehad van Johan Noorloos. Marije heeft ook een kinderyoga opleiding gevolgd. Dat relaxte (geluks)gevoel na een yin yogales, ik gun het iedereen! Yoga brengt mij veel. Ik ben bewuster en meer ontspannen door yoga. Het helpt me, juist ook als ik het druk heb of me zorgen maak. Yoga kan ook jou helpen om je rustiger en je meer jezelf te voelen, om uit te zoomen van bepaalde gedachten of overtuigingen. Om weer contact te maken met je lichaam en te voelen waar je echt behoefte aan hebt.
Beschrijving
Mocht je een keer geen tijd of zin hebben naar de studio te komen bieden we ook online lessen aan. In de online les staat je camera automatisch uit aan het begin van de les. Leuk als je hem aanzet, zodat we elkaar kunnen zien. Maar dit hoeft niet. Je geluid kun je zelf aan het begin van de les even aanzetten om 'hoi' te zeggen.

Creëer een fijne plek voor jezelf. Maak het zo comfortabel mogelijk door naast je mat je benodigdheden klaar te leggen zoals een deken, een meditatiekussen en eventueel blokken.

Yin yoga is een toegankelijke en rustige yogavorm gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De posities, veelal zittend en liggend, worden bij yin yoga langer aangehouden (3 tot 5 minuten), omdat bindweefsel zich langzamer verlengt en versterkt dan spierweefsel.

Door in stilte naar binnen te keren ervaar je dat er langzaam meer ruimte ontstaat om dieper te kunnen en mogen ontspannen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.