Spicy Free Flow
Wachtlijst
Maandag, 15 april • 18:45 - 19:45
Raadhuisstraat 14
Lidy van den Heuvel
Vanaf 2020 ben ik actief yoga gaan beoefenen en sindsdien is er zoveel veranderd lichamelijk en geestelijk; een wereld is opengegaan en ik heb afscheid genomen van veel dingen die niet meer bij me paste. Wat ik heb geleerd in dat half uur per dag op de mat heeft mijn mindset, lichaam en de manier waarop ik naar mezelf kijk en praat totaal verzacht, verdiept en liefdevoller gemaakt die andere 23,5u. Die verbinding voelen met je lichaam en je ziel, en daarna volgen wat je nodig hebt is wat ik zo bijzonder vind en dat gevoel gun ik iedereen. Ik hoop anderen te inspireren om van een speelse blik in een les te ontdekken, vertragen en verzachten. Lidy heeft de yoga opleiding in Vinyasa gedaan op Bali in september 2023. Ze geeft lessen van een Easy Flow tot aan een pittige Vinyasa les. Lidy is daarnaast holistisch therapeut, maakt intentie kaarsjes en geeft cirkels rondom verbinding met jezelf en met de maancyclus.
Beschrijving
Spicy Free Flow is een dynamische en krachtige vorm van yoga. In deze les word je uitgedaagd in je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. De les heeft een creatief en speels karakter.

De houdingen worden in een continue beweging of krachtige ‘flow’ op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Deze les is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fysieke en dynamische inspanning in combinatie met geestelijke ontspanning.

English
Spicy Free Flow is a dynamic and powerful form of yoga. In this class you will be challenged in your endurance, strength and flexibility. The class has a creative and playful nature.

The postures are performed in a continuous movement or powerful "flow" to the rhythm of the breath. This class is suitable for anyone looking for physical and dynamic exercise combined with mental relaxation.