Spicy Free Flow
Maandag, 22 april • 18:45 - 19:45
Raadhuisstraat 14
Manon Bosman
Manon heeft ruim 15 jaar ervaring als ondernemer, yogadocent, holistic lifestyle coach en personal trainer. Na haar opleiding en korte carrière in HR heeft ze de switch gemaakt naar de sportwereld en vervolgens de yogawereld. Vanuit Ashtanga Yoga, met als inspiratie en leraren David Swenson en Kino McGregor, is ze zich gaan verdiepen in de zachtere vormen van yoga. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de innerlijke mens en innerlijk werk. Het bestuderen van Human Design is hier een groot onderdeel van. Om in eerste instantie zichzelf te leren kennen en ook de mensen in haar omgeving. "Yoga is vanwege het fysieke aspect in combinatie met de diepgang en levensfilosofie een grote passie. Daarnaast vind ik ondernemen fantastisch, het brengt het beste in mij naar boven en dit mag ik combineren in mijn eigen yogastudio!"
Beschrijving
Spicy Free Flow is een dynamische en krachtige vorm van yoga. In deze les word je uitgedaagd in je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. De les heeft een creatief en speels karakter.

De houdingen worden in een continue beweging of krachtige ‘flow’ op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Deze les is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fysieke en dynamische inspanning in combinatie met geestelijke ontspanning.

English
Spicy Free Flow is a dynamic and powerful form of yoga. In this class you will be challenged in your endurance, strength and flexibility. The class has a creative and playful nature.

The postures are performed in a continuous movement or powerful "flow" to the rhythm of the breath. This class is suitable for anyone looking for physical and dynamic exercise combined with mental relaxation.