Easy Flow
Woensdag, 17 april • 09:00 - 10:00
Raadhuisstraat 14
Lidy van den Heuvel
Vanaf 2020 ben ik actief yoga gaan beoefenen en sindsdien is er zoveel veranderd lichamelijk en geestelijk; een wereld is opengegaan en ik heb afscheid genomen van veel dingen die niet meer bij me paste. Wat ik heb geleerd in dat half uur per dag op de mat heeft mijn mindset, lichaam en de manier waarop ik naar mezelf kijk en praat totaal verzacht, verdiept en liefdevoller gemaakt die andere 23,5u. Die verbinding voelen met je lichaam en je ziel, en daarna volgen wat je nodig hebt is wat ik zo bijzonder vind en dat gevoel gun ik iedereen. Ik hoop anderen te inspireren om van een speelse blik in een les te ontdekken, vertragen en verzachten. Lidy heeft de yoga opleiding in Vinyasa gedaan op Bali in september 2023. Ze geeft lessen van een Easy Flow tot aan een pittige Vinyasa les. Lidy is daarnaast holistisch therapeut, maakt intentie kaarsjes en geeft cirkels rondom verbinding met jezelf en met de maancyclus.
Beschrijving
Easy Flow Yoga is een rustige en krachtige vorm van yoga. Easy Flow Yoga bevordert het stretchen en ontwikkelen van spieren en het verbeteren van orgaanfuncties. Het tempo van Easy Flow Yoga is wat rustiger wat fijn is voor de overgang van de houdingen. We besteden aandacht aan het synchroniseren van ademhaling met beweging. En er is ruimte voor rust en ontspanning. Je bevordert hiermee je algehele gezondheid.

English
Easy Flow Yoga is a gentle and empowering form of yoga. Easy Flow Yoga promotes stretching and developing muscles and improving organ function. The pace of Easy Flow Yoga is a little slower which is nice for transitioning postures. We pay attention to synchronizing breathing with movement. And there is room for rest and relaxation. You promote your overall health with this.