Workshop familie opstellingen
Geannuleerd
Zaterdag, 25 mei • 13:30 - 16:30
Fysiokids, Boerhaavestraat 17
Frances Vandyke
Beschrijving
Wil je kennismaken met systemisch werken en familieopstellingen? Onderzoeken hoe jouw gezin van herkomst van invloed is op jouw leven? Met een familieopstelling kan je onbewuste belemmerende patronen aan het licht brengen en ruimte creëren voor verandering.
**Hoe ziet een familieopstelling er uit?**
Aan het begin van de opstelling deel je kort je vraag met de andere deelnemers. Er is maar minimaal informatie nodig om een opstelling te beginnen. De deelnemers in de groep worden ingezet om jouw systeem te representeren en je vraag uit te werken. Als het eindbeeld is bereikt, ronden we de opstelling op een passende wijze af.
**Wat is representeren?**
Een representant is iemand die gekozen wordt door de vraag inbrenger om iemand of iets te vertegenwoordigen dat onderzocht mag worden. Dat kan een vader, moeder, grootouders, een emotie, een eigenschap of zelfs een groep mensen zijn. Je hoeft daarvoor niets te kunnen, iedereen die ervoor open staat kan representeren en de informatie geven die van belang is voor de opstelling.
Deze middag is er ruimte voor 2 familieopstellingen en een systemische oefening. Graag een mail sturen (informatie@beingyoga.nl) van tevoren en aangeven of je een vraag wilt inbrengen, met een korte beschrijving van de vraag.
Kosten voor deze workshop zijn verschillend: €85,-- als je een vraag wilt stellen en €65,-- als je representant wilt zijn. Meld je aan in Momoyoga en zie het verschil in prijs van de workshop.
Max. aantal deelnemers: 7.
Opsteller: Monique Bloemendaal.
Meer informatie over familieopstellingen en Monique vind je op www.moniquebloemendal.nl