Soft Release
Tirsdag, 30 april • 20:00 - 21:00
Regattaweg 5, Yogastudio
Karin Slagter
Karin is de eigenaresse van Yogastudio Ohm Groningen. Ze heeft in 2019 haar yogaopleiding in India afgerond, maar beoefend al sinds haar 18e zelf yoga. Karin heeft altijd tijd tekort tijdens haar yogalessen heeft moeite met de juiste woorden vinden, maar weet iedereen altijd weer op zijn of haar gemak te stellen met haar rustige stem. Tijdens haar lessen is er ruimte voor zowel een lach als een traan en Karin denkt heel graag mee als je tegen problemen aanloopt. Karin is opgeleid in: Hatha Yoga Vinyasa Yoga Restorative Yoga Yoga Nidra Postnatale Yoga
Beskrivelse
Tijdens deze les ligt over het algemeen de focus op ontspanning en herstel van ons lichaam. Waar we tijdens andere yogalessen ons lichaam nog wel eens willen uitdagen en krachtige poses gebruiken, doen we in deze les het omgekeerde. We focussen ons op bewustwording van ons lichaam, waar we onbewust spanning vasthouden en proberen de juiste staat te bereiken waarin ons lichaam kan herstellen.
Daarnaast besteden we over het algemeen extra tijd aan ontspanningsoefeningen door middel van pranayama en een lange savasana aan het einde van de les met soms een pose uit restorative yoga.

Deze les is zeer geschikt voor mensen die in het dagelijks leven snel teveel van zichzelf vragen, hun eigen grenzen niet altijd aanvoelen of respecteren en het moeilijk vinden om te ontspannen en te herstellen.

Er is voor deze les een minimum van 3 mensen en een maximum van 9.