Mini-retreat
Zaterdag, 13 april • 10:00 - 16:00
Regattaweg 5, Yogastudio
Karin Slagter
Karin is de eigenaresse van Yogastudio Ohm Groningen. Ze heeft in 2019 haar yogaopleiding in India afgerond, maar beoefend al sinds haar 18e zelf yoga. Karin heeft altijd tijd tekort tijdens haar yogalessen heeft moeite met de juiste woorden vinden, maar weet iedereen altijd weer op zijn of haar gemak te stellen met haar rustige stem. Tijdens haar lessen is er ruimte voor zowel een lach als een traan en Karin denkt heel graag mee als je tegen problemen aanloopt. Karin is opgeleid in: Hatha Yoga Vinyasa Yoga Restorative Yoga Yoga Nidra Postnatale Yoga
Beschrijving
Ongeveer eens per kwartaal organiseer ik een dag om weer dicht bij jezelf te komen. Een dag waarin je de vertraging in mag. Je mag je laten begeleiden en overgeven aan de rust.

Het programma start om 10:00 uur en bestaat uit meditatie, ontspanningsoefeningen, pranayama (beheersing van de ademhaling), en diverse vormen van yoga, waaronder yoga nidra, restorative yoga en soft release. Ik probeer om 16:00 klaar te zijn, maar het is fijn als je tot 16:30 zou kunnen blijven voor het geval het iets uitloopt.

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of yoga om deel te kunnen nemen aan deze dag.

De dag is geheel verzorgd inclusief (vegetarische) lunch, thee en lekkere versnaperingen gedurende de dag.

Deelname kost €95. Met kortingscode VROEGEVOGEL ontvang je tot en met 1 maart nog 10% korting.

Heb je twijfels of vragen? Neem dan eerst even contact met me op via mail of WhatsApp.